Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης (14/3/2015)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ 2015


Ο Παναθηναϊκός για δεύτερη συνεχή χρονιά κρατά τα σκήπτρα στην πάλη αφού αναδείχτηκε Πρωταθλητής, κατακτώντας το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που έγινε το Σάββατο 14 Μαρτίου στο Δημοτικό Γυμναστήριο Σερρών Κοιλάδα Αγίων Αναργύρων.

Γενική Βαθμολογία
1ος Π.Α.Ο.  63 βαθμοί (περισσότερα χρυσά)
2ος Εθνικός Γυμναστικός Σύλλογος   63 βαθμοί
3ος Ευπιρίδαι Ανω Λιοσίων   45 βαθμοί

Η προπονήτρια, Λία Νικολάου μιλώντας για τη μεγάλη επιτυχία και την κατάκτηση του τίτλου ανέφερε: «Ήταν το πιο δύσκολο πρωτάθλημα αφού δεν το χάσαμε τώρα με τόσες δυσκολίες και τον τραυματισμό της τελευταίας στιγμής στα 59κ του Θεοδωρίδη  και άρα ξεκινήσαμε με -10.
Και η διαιτησία ήταν ενάντια έπαιζε ο Παναθηναϊκός ενάντια σε όλη την Ελλάδα.
Τα παιδιά υπερέβαλαν εαυτό ήταν ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα με πολλές αντιξοότητες αλλά είπαμε χτες το βράδυ στο ξενοδοχείο όλοι μαζί με τους οργανωμένους που ήρθαν από τις Σέρρες ότι θα τα δώσουμε όλα και θα ξεπεράσουμε τον εαυτό μας για το πρωτάθλημα αυτό!
Το αφιερώνουμε στη Θύρα 13 που μας στηρίζει και στο Δημήτρη Κοσσόβα που δεν μπόρεσε να είναι μαζί μας αλλά και στον πρόεδρο του Παναθηναϊκού που ήταν κοντά μας και νιώσαμε ότι ενδιαφέρεται για τους κόπους μας».
Όταν μάθαμε ότι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης θα διεξαχθεί στην πόλη μας, σίγουρα δεν είχαμε φανταστεί τις στιγμές που θα ακολουθούσαν....!!!
Η αρχή έγινε την παραμονή των αγώνων, με την επίσκεψη μας στο ξενοδοχείο της ομάδας, όπου η αποστολή μας υποδέχτηκε με χαμόγελα, άλλα και το γνωστό σε όλους σύνθημα «ΕΓΩ ΣΟΥ ΒΑΖΩ ΜΥΑΛΟ». Εκεί δόθηκε και η υπόσχεση για την κατάκτηση του τίτλου, παρά της κακοτυχίες που έπληξαν την ομάδα.
Τα καλύτερα όμως ήρθαν την επόμενη μέρα. Όσα χρόνια ακολουθούμε το αγαπημένο μας τριφύλλι, δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ποτέ, ότι θα περάσουμε 8 ώρες σ' ένα γήπεδο και θα βλέπουμε πάλη, ένα άθλημα που δεν ξέραμε ούτε τους κανονισμούς. Ότι θα νιώθαμε αυτό το περίεργο σφίξιμο στο στομάχι, όταν θα βλέπαμε 2 αθλητές άλλων συλλόγων να παλεύουν και η ήττα του ενός εκ των δυο, θα μας έδινε τον τίτλο. Ότι θα τσατιζόμασταν στον αγώνα του ΛΕΩΝ όπου η διαιτησία (και όχι μόνο) ήταν εχθρική...
8 ώρες ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗΣ μαγείας, 8 ώρες που ζήσαμε όλο το μεγαλείο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ. Δίπλα στους αθλητές μας, που αν και είχανε το άγχος για την προσμονή των αγώνων τους, είχαν και εμάς τους περίεργους να ρωτάνε συνέχεια για το άθλημα και τους κανονισμούς, μας τους εξηγούσαν πάντα με χαμόγελο, αλλά εκεί που το πρόσωπο τους έλαμπε, ήταν όταν μιλούσαν για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, πόσο περήφανοι ένιωθαν που ήταν μέλη αυτού του ΟΜΙΛΟΥ και ότι ποτέ δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι θα τους φερόταν τόσο άψογα.
Η ψυχή όμως αυτής της ομάδας είναι η «ΚΥΡΙΑ ΛΙΑ», «Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΑΝΑ ΜΑΣ» (έτσι την αποκαλούσαν όλοι οι αθλητές) την κυρία ΛΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, με μια μόνο λέξη: ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ. Ειλικρινά, δεν μπορούμε να περιγράψουμε την συμπεριφορά της και τον σεβασμό που εμπνέει σε όλους τους αθλητές της.
Δεν θα μπορούσαμε όμως να μην αναφερθούμε με θαυμασμό και στον ΠΡΟΕΔΡΟ της μάνας του λόχου, τον κύριο ΜΙΧΑΛΑΡΙΑ ΗΛΙΑ, όπου ήταν παρών εκεί, 600χλμ μακριά από την Αθήνα, για 8 ώρες και αυτός δίπλα στους αθλητές και τους προπονητές, ζώντας από κοντά την αγωνία τους.
Κυρία ΛΙΑ, Νικόλαε, Νίκο, Αλέξανδρε, Βλαδίμηρε, Λαοκράτη, Κώστα, Γευγενη, Χρήστο, Γιώργο, Γιάννη, σας ευχαριστούμε για τις απίστευτες-μοναδικές-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΕΣ στιγμές που μας χαρίσατε και μας δώσατε τη δυνατότητα να τραγουδήσουμε τον ύμνο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΜΑΣ, μέσα στο κλειστό γυμναστήριο των Σερρών!

ΣΕΡΡΕΣ ΘΥΡΑ 13