Άνοδος για τις γυναίκες του πινγκ πονγκ

Το τμήμα γυναικείου πινγκ πονγκ του Παναθηναϊκού ανέβηκε στη Β' Εθνική Κατηγορία ως δεύτερο, παρά την τριπλή ισοβαθμία που προέκυψε από την ήττα την τελευταία αγωνιστική από την ομάδα της Ένωσης Ποντίων των Μελισσίων.
Το τμήμα όλη τη χρονιά, με την αρωγή των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού του συνδέσμου West Block που έχουν αναλάβει και το «τρέχουν» ξοδεύοντας προσωπικό χρόνο και χρήματα, φάνταζε ως ένα από τα φαβορί για την άνοδο. Το τελικό αποτέλεσμα δικαιώνει τους αθλητές, τους ανθρώπους του τμήματος, τον πρόεδρο Αχιλλέα Μακρόπουλο και φυσικά τον κόσμο της ομάδας που έδινε δυναμικό «παρών» στα εντός έδρας ματς, στην αίθουσα 2 της Λεωφόρου, προσθέτοντας ένα διαφορετικό χρώμα στη διοργάνωση.

Οι αθλήτριες του Παναθηναϊκού, διά μέσου της Μαρίας Μιχελάρου, ανήρτησαν στο Facebook:

 «Σας το υποσχεθήκαμε και σας το χαρίσαμε! Εκ μέρους όλης της γυναικείας ομάδας, αφιερώνουμε αυτό το κύπελλο σε όλα τα παιδιά του συνδέσμου West Block 13 που ήταν δίπλα μας από την αρχή μέχρι το τέλος της προσπάθειας μας, στα παιδιά του συνδέσμου North Boys από τις Σέρρες και γενικώς σε όλους του φιλάθλους του Τριφυλλιού!!!! ΧΩΡΙΣ ΕΣΑΣ δεν θα τα καταφέρναμε!! Σας ευχαριστούμε και σας θέλουμε και του χρόνου δίπλα μας στο νέο μας στόχο!!!!
Μιχελάρου Μαρία, Μαρούσκου Ειρήνη, Γεωργίου Μέλανι, Μουμτζή Ντίνα, Μοσχά Ελένη».


Συγχαρητήρια και πάντα επιτυχίες! Εμείς θα είμαστε δίπλα σας με κάθε τρόπο.
GNC Σέρρες Θύρα 13